16 feb

Welke stijl art poster past in jouw huis?

Een heel snelle manier om je woning een flink stuk aantrekkelijker te maken is met een poster. Eén of meer posters in je kamer maken die onmiddellijk een stuk aangenamer en interessanter. Bovendien zullen bezoekers ervan uitgaan dat jij verstand hebt van stijl en kunst – of dat nou wel of niet klopt!

Verschillende webshops bieden deze instant oppeppers voor je huis aan. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze selectie artistieke posters of er een stijl tussen zit die jou bevalt. Heb je wat hulp nodig om je keuze te maken? Dit zijn bekende kunstvormen die voor art posters worden gebruikt.

Fotografische posters

Dit zijn uitvergrotingen van foto’s – soms van bekende klassiekers. Vaak zijn op deze posters mooie modellen, inspirerende stadsgezichten of mooie landschappen afgebeeld.

Fotoposters in zwart-wit zijn al heel lang populair en staan in de meeste kamers goed. Ook posters van planten en dieren doen het altijd goed. Een paar grote posters van tropische planten maken je kamer een stuk natuurlijker en je hebt er geen groene vingers voor nodig!

Grafische posters

Ken je de moderne kunst uit het begin van de 20ste eeuw? Zo van die platen die uit een paar gekleurde vlakken en vormen bestaan? Via de link hierboven kan je zulke werkjes bestellen in de categorie ‘Grafische posters’.

De vreemde, half herkenbare vormen van deze schilderijtjes en zeefdrukken blijven interessant om naar te kijken en zijn toch rustig aan je ogen. Kies voor een grafische poster in een paar grijs- en pasteltinten of voor een vrolijkere combinatie met meer kleuren. Als je door de webshop bladert, dan valt je oog vast snel op een ontwerp dat je direct wilt ophangen.

Fashion posters

Ben je ook zo’n fan van fashion en kleding? Fashion posters doen het bijna altijd goed. Net zoals we graag naar dieren en landschappen kijken, bewonderen we ook graag mooi geklede mensen!

Zou je een grote poster willen van losse kledingstukken, zoals schoenen met hoge hakken, zwierige jurken of vintage hoeden? Wil je graag een grote afbeelding van een prachtig gekleed model? Je kan ook posters met lingerie en naaktmodellen kopen. Het is jouw huis en jouw woonstijl, dus schaam je vooral niet. Deze posters zijn altijd artistiek en nooit plat.

Posters met tekst

Lees je dit artikel en denk je: dat kunstgedoe is echt niet aan mij besteed? Dan hebben we misschien een andere optie voor je: koop gewoon een poster met een tekst of motto waarin jij je helemaal kan vinden, en klaar is kees.

Op tekstposters kan letterlijk van alles staan. Spreuken over relaxen, slapen, dromen, koffie of de zon – een boodschap waar je elke keer weer vrolijk door wordt dus. Maar ook posters die verwijzen naar memes of internettaal zijn beschikbaar. En natuurlijk kan je op zoek gaan naar een klein gedichtje dat jou inspireert en je kracht geeft op moeilijke momenten. Kijk even in de webshop hierboven – je vindt daar zeker een poster met een citaat dat jou aanspreekt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *