Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/www/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4782

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in mts_Widget_Tabs is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/www/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4512

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/www/wordpress/wp-content/themes/thunderstruck/functions/widget-recentposts.php on line 353

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/www/wordpress/wp-content/themes/thunderstruck/functions/widget-catposts.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/www/wordpress/wp-content/themes/thunderstruck/functions.php on line 283

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in mts_ad_widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/www/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4512

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in mts_ad_300_widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/www/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4512

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in mts_pp_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/www/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4512

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/www/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4512

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in mts_subscribe_widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/www/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4512

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Social_Profile_Icons_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/www/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4512

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in CategoryPosts is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/www/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4512
Een kleed aan de muur
Notice: Undefined index: mts_featured_slider in /home/www/wordpress/wp-content/themes/thunderstruck/functions.php on line 49

Notice: Undefined index: mts_featured_slider in /home/www/wordpress/wp-content/themes/thunderstruck/functions.php on line 70
11 dec

Een kleed aan de muur

Kunst kent vele vormen en er ontstaan ook steeds meer stromingen in. Waar men vroeger bij beeldende kunst vooral dacht aan schilderijen of beelden, zijn er alleen al op dat vlak talloze verschijningsvormen bijgekomen. Denk maar aan fotokunst of digitale kunst.

Het begrip kunst

Kunst is sowieso een ruim begrip. De definitie van kunst geeft eigenlijk aan dat alles wat het vermogen heeft om de mens te roeren met zijn schoonheid of bijzonderheid onder kunst valt. Kunst is dan ook een ambacht om de zintuigen te prikkelen. Veel mensen vinden het fijn om kunst in huis te hebben. Bijvoorbeeld in de vorm van een schilderij of een foto aan de wand. Toch wordt men hier ook steeds creatiever in.

Een bijzondere wanddecoratie

Ook een bijzondere wanddecoratie van stof, hout of metaal of een speciaal kleed aan de muur kan kunst zijn. Er zijn genoeg mensen die een mooi of bijzonder vloerkleed aan de muur hangen in plaats van dat ze hem op de grond te leggen. Op zich is dat niet eens zo’n gekke gedachte. Sommige kleden zien er zo mooi uit dat ze niet onder doen voor een schilderij. Daarbij zorgt het kleed aan de muur ook nog eens voor wat extra sfeer en draagt het ook bij aan een goede akoestiek in de ruimte.

Een vloerkleed of een wandkleed

Wandkleden zijn er in allerlei soorten en maten. Sommige kleden zijn speciaal gemaakt om aan de muur te hangen, anderen waren eigenlijk voor de vloer bestemd. Toch kan bijvoorbeeld een zwart rond Sisal vloerkleed of een kleurrijk Afghaans kleed aan de muur voor een bijzondere sfeer zorgen. Veel kinderkleden kunnen de kinderkamer ineens een zeer vrolijke uitstraling geven als ze op de vloer liggen, maar zeker ook als ze aan de muur hangen.

Zorg voor een stevige bevestiging

Als je een vloerkleed op gaat hangen is het wel belangrijk dat dit goed gedaan wordt. Het kleed moet er natuurlijk mooi bijhangen met een strakke uitstraling. Soms is het verstandig om het vloerkleed eerst te strijken. Doe dit wel altijd aan de achterkant van het kleed en probeer eerst een hoekje. Als het een zwaar kleed is, dan ontkom je vaak niet aan boren. Je kunt bijvoorbeeld eerst een platte lat op de muur boren en het kleed met schroeven aan de lat bevestigen. Gaat het om een klein en licht vloerkleed, dan kun je ook zelfklevend klittenband proberen in plaats van boren. Zorg wel dat de muur schoon en droog is voordat je de strook klittenband op de muur plakt. Vaak is het beter om meerdere stroken klittenband aan te brengen.


Notice: WP_Query werd aangeroepen met een argument dat verouderd is sinds versie 3.1.0. caller_get_posts is verouderd. Gebruik in plaats daarvan ignore_sticky_posts. in /home/www/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4661

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Notice: Undefined index: mts_featured_slider in /home/www/wordpress/wp-content/themes/thunderstruck/functions/theme-actions.php on line 162