Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/www/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4782

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in mts_Widget_Tabs is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/www/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4512

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/www/wordpress/wp-content/themes/thunderstruck/functions/widget-recentposts.php on line 353

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/www/wordpress/wp-content/themes/thunderstruck/functions/widget-catposts.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/www/wordpress/wp-content/themes/thunderstruck/functions.php on line 283

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in mts_ad_widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/www/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4512

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in mts_ad_300_widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/www/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4512

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in mts_pp_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/www/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4512

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/www/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4512

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in mts_subscribe_widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/www/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4512

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Social_Profile_Icons_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/www/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4512

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in CategoryPosts is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/www/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4512
Digitaal aan de slag
Notice: Undefined index: mts_featured_slider in /home/www/wordpress/wp-content/themes/thunderstruck/functions.php on line 49

Notice: Undefined index: mts_featured_slider in /home/www/wordpress/wp-content/themes/thunderstruck/functions.php on line 70
2 sep

Digitaal aan de slag

Voor creatieve mensen heeft de digitale wereld een scala aan mogelijkheden gebracht. Jezelf digitaal uitleven op de computer en hiermee je innerlijke creativiteit op een virtuele manier tot uiting laten komen met vaak de meest bijzondere resultaten. Dat kan bijvoorbeeld door je te verdiepen in bepaalde foto- of filmbewerkingsprogramma’s, maar er zijn ook nog tal van andere manieren om creatief op de computer bezig te zijn.

Moderne middelen en mogelijkheden

Digitaal werk is echt iets van de huidige tijd. Net zoals de flexibele werkplek. Zeker als het gaat om werkplekken heeft Workaround hier goed op ingespeeld. Je zit niet meer vast aan lange en omslachtige huurovereenkomsten en het aanbod aan geschikte plekken is groot. Je kiest de stad, het benodigde aantal werkplekken en je hebt al snel een werkplek gevonden die uitstekend past bij jouw werkzaamheden. Zeker voor creatievelingen is het prettig wanneer ze op een plek kunnen werken die goed aanvoelt en waar ze voldoende inspiratie kunnen vinden om aan de slag te gaan.

Creatieve programma’s

Ook de technologie waar al die creatieve werkzaamheden mee uitgevoerd kunnen worden is ontstaan uit het creatieve brein van de mens. Dit heeft een behoorlijk aantal verbluffende mogelijkheden opgeleverd. Met programma’s zoals Photoshop en Krita kunnen echte kunststukken gerealiseerd worden. Photoshop is inmiddels zo bekend dat ‘fotoshoppen’ zelfs een werkwoord is geworden. Het is een van de meest uitgebreide bewerkingsprogramma’s die je kunt vinden. Fotografen en designers werken veel met Photoshop, voor de beginner kan het soms wat ingewikkeld zijn om het programma te gebruiken, mede door de vele functies die de software biedt.

Tekensoftware

Er bestaat tegenwoordig ook tekensoftware welke prachtige resultaten op kan leveren op het gebied van pastel, aquarellen, oliën, houtskool en meer. Je kunt met virtuele kwasten en pennen aan de slag, maar je kunt bijvoorbeeld ook werken in drie dimensies. Combinaties met 2D schetselementen die je vervolgens in 3D kunt printen, het kan allemaal met de techniek van tegenwoordig. Krita is bijvoorbeeld zo’n professioneel tekenprogramma. Je kunt het programma gebruiken voor elke vorm van tekenen, maar ook voor illustreren. Je kunt er zelfs een heel stripverhaal mee maken.

Speciale effecten

Er zijn ook digitale technieken die voor speciale effecten kunnen zorgen die via de normale weg niet bereikt kunnen worden of te duur of te gevaarlijk zouden zijn. Dit soort effecten wordt vaak gebruikt in de film of op televisie, maar ook in de fotografie. Ze kunnen bijvoorbeeld het televisiebeeld manipuleren, iets wat optische effecten wordt genoemd. Ook geluidseffecten kunnen aan beeld worden toegevoegd, bijvoorbeeld in de film of op het toneel, maar ook op de radio. Ook stemmen kunnen gemanipuleerd worden. Al met al kan er dus veel digitaal gemaakt en bewerkt worden, wat vaak een bron van inspiratie voor de creatieveling is.


Notice: WP_Query werd aangeroepen met een argument dat verouderd is sinds versie 3.1.0. caller_get_posts is verouderd. Gebruik in plaats daarvan ignore_sticky_posts. in /home/www/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4661

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Notice: Undefined index: mts_featured_slider in /home/www/wordpress/wp-content/themes/thunderstruck/functions/theme-actions.php on line 162